BED AND BREAKFAST AMERSFOORT

Informatie voor B&B eigenaars in Amersfoort

Gratis opname

Heeft u een B&B in Amersfoort en staat u er niet bij? Neem dan contact met me op per email: . Uw bed and breakfast wordt in principe gratis geplaatst indien u vanaf uw eigen website een link aanbrengt naar deze website.

<p><a href="http://www.bedandbreakfast-amersfoort.com" target="_blank"><img src="http://www.paze.nl/bedandbreakfastnl.jpg" alt="bed and breakfast Amersfoort" width="240" height="24" border="0" /></a></p>

En het ziet er dan als volgt uit:

bed and breakfast Amersfoort

Link uitwisseling

Wilt u een link naar uw internetpagina? Dat kan. Maakt u eerst een link aan op uw eigen internetpagina naar deze website en vraag daarna de link aan. Linkuitwisseling geeft u een hogere positie in het zoekresultaat van Google.

Advertentie op de start pagina

Wilt u een advertentie op de eerste pagina? U krijgt gegarandeerd veel meer bezoek. Kijkers die op uw advertentie klikken worden direct doorgeleid naar uw eigen website en dus niet via booking.com of hotels.com. Een advertentie kost slechts € 50 per jaar.

Agenda

Wilt u een agenda? Ik adviseer de gratis agenda van google; die is zeer eenvoudig te integreren in uw eigen website en die kan ik ook hier makkelijk opnemen.
Maak een agenda aan bij https://calendar.google.com/calendar/ en geef de code aan me door. Dan plaats ik hem hier. Agenda's die niet worden geactualiseerd worden verwijderd.
Het hebben van een agenda heeft twee grote voordelen: de kijker boekt waar hij ziet dat er plaats is. Daarnaast voorkomt het veel onnodige telefoontjes. Hieronder een voorbeeld.

 

 

Booking.com

Opname op deze website is gratis indien u een link aanbrengt vanaf uw eigen website naar hier.

Heeft u geen eigen website en wilt u wél zichtbaar zijn op internet? Dan kunt u uw B&B plaatsen op Booking.com. Plaatsing aldaar is gratis maar u betaalt aan hen 18% (15% plus BTW) van elke overnachting. U kunt gratis plaatsing op Booking.com uitproberen door op onderstaande afbeelding te klikken.

join booking

Zoek een B&B in: Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Groningen ... Den Haag ... Maastricht ... Nijmegen ... Utrecht